Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 11:21 - Космически цивилизации. Произход. НЛО. Български НЛО космонавти дошли от паралелно бъдеще
Автор: aviocosmosbg Категория: Технологии   
Прочетен: 5892 Коментари: 0 Гласове:
1Космическите цивилизации произхождат от дошли в древността в космоса космонавти от бъдещето.
Пътуванията във времето са невъзможни. Но Черните дупки могат да материализират в гравитационното си поле обекти от бъдещето и миналото.
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция или материални вълни.(по Шрьодингер)
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като холограма. Бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материалните вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети.
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено.
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
От гледна точка на принципа на допълнителността, това може да се обясни и с неопределеността на състоянието, импулса и местоположението на частиците. Така в изкривеното време-пространство неопределеността се изменя и съответно се изменя състоянието на частиците в минало или  бъдеще, а с това се променя и цялото състояние на телата състоящи се от тях.
Например така  в изкривеното време-пространство може да с материализира обект преди да е пристигнал в него или обект, който вече го е напуснал.

Така Черните дупки могат да материализират например космически кораб, който преминава в бъдещето край тях. Това не е истинско пътуване във времето, тъй като корабът не преминава от едно време в друго, а просто се материализира една възможна реалност, материален обект от една възможна реалност, каквато е бъдещето.
Въпросът е, че теоретично е възможно Черните дупки да материализират космически кораби от бъдещето.
А в бъдещето има потенциално съществуващи космически кораби.
В древността е имало потенциално съществуващи космически кораби на България от възможния вариант на бъдещето на времето, когато комунизмът и България просперират и оцеляват.

Kосмическите цивилизации са само комунистически, защото на това ниво на развитие на цивилизацията е възможен само комунистическия строй, а по-зле организираните общества, класовите/некомунистическите не могат да достигнат това ниво на развитите.
Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите. Те са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и превръщането на земната цивилизация в космическа - т.е. използването на новите технологии за космически полети. Те - капитализма и империализма са противници на прогреса на човешката цивилизация.
За това само комунистите са овладели космоса. Останалите си останали на земята да ядят земния прах до края на краткия си живот.
Черните дупки могат да връщат космическите кораби в миналото. така комунистите населили космоса още преди да се появи цивилизацията на земята.

Тези потенциални възможни кораби от бъдещето са по всяка вероятност материализирани от Черните дупки в космоса. Те са материализирани в древността от варианта на бъдещето във време, в което България и комунизма не са паднали, а са се развивали успешно.Така че ние вече сме го направили някъде там - овладели сме космоса още много преди на Земята да се появят нашите прадеди.
Наши космически кораби вече са някъде там.
Очевидно между космическите цивилизации има някакви конфликти, , тъй като  космонавтите не могат да се завърнат открито. Земята е спорна територия, оспорвана от долетелите от бъдещето космонавти, за това те не идват официално поради разногласията и конфликтите помежду си.
Но е хубаво да знаем, че някъде там има наши другари.
Един ден те могат да се върнат на Земята.

Проучванията показват, че преди около 12 000 години е имало война над Земята между космическите цивилизации дошли от бъдещето е космоса  - СССР, КНР, страните от Варшавския договор, НРБ и др. Някои космически кораби и станции паднали на земята и от гравитаторите за изкривяване на време-пространствения континиум, с които летели, се получили портали във времето при Бермудския триъгълник, Долината на Мълчанието и др. Тези портали били използвани от САЩ за да пращат шпиони назад във времето и така САЩ победиха СССР на земята в настоящето.
Обаче комунистическите цивилизации от космоса един ден ще дойдат.

А някъде там в космоса има български НЛО космонавти
, които са дошли в космоса в древността от едно друго по-добро бъдеще, от по-добър вариант на времето.Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aviocosmosbg
Категория: Технологии
Прочетен: 32453
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031